INMEX SMM India

Inmex_LogoMeđunarodni stručni sajam pomorske industrije i brodogradnje

Mumbai, 19. 1. – 21. 1. 2022.

O sajmu

Sajam INMEX SMM India je vodeći međunarodni stručni sajam i kongres brodogradnje i pomorske industrije u Indiji. Ovaj događaj je savršena platforma za sve koji se žele predstaviti ciljnim skupinama na području brodogradnje i pomorske industrije. Svake dvije godine sajam INMEX SMM India okuplja stručnjake iz svih krajeva svijeta, od brodograditelja preko dobavljača do krajnjih korisnika, koji su u potrazi za novim prilikama za poslovno umrežavanje i širenje poslovanja. Kao i matični sajam u Hamburgu, INMEX SMM India obuhvaća cijeli spektar proizvoda i usluga u brodogradnji i pomorskoj industriji.

Sajam posjećuju vodeći predstavnici industrije, vladinih tijela i poslovnih i stručnih udruženja, nudeći jedinstvene mogućnosti za umrežavanje i poslovanje na indijskom subkontinentu.

Više o sektoru pomorske industrije i brodogradnje u Indiji

Segmenti

Brodogradnja i brodograđevna industrija
Opremanje brodova
Oprema za upravljanje brodovima
Sustavi za utovar i pretovar
Elektrotehnika, elektronika
Pomorska tehnika
Luke, tehnologija za luke
Inženjerstvo morske tehnologije
Projektiranje i dizajn
Pomorska offshore tehnologija
Sustavi za mornaricu
Jaružanje

Sajam u brojkama

600 izlagača iz 30 zemalja
7.973 posjetitelja
313 poslovnih susreta u sklopu B2B Buyer programa

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu INMEX SMM India, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.inmex-smm-india.com