InnoTrans

InnoTrans_LogoVodeći svjetski sajam prometne tehnologije

Berlin, 20. 9. – 23. 9. 2022.

O sajmu

InnoTrans je vodeći međunarodni sajam prometne tehnologije koji se svake dvije godine održava u Berlinu. Sajam je podijeljen u pet glavnih segmenata: željeznička tehnologija (Railway Technology), željeznička infrastruktura (Railway Infrastructure), javni prijevoz (Public Transport), unutarnje opremanje vozila (Interiors) i gradnja tunela (Tunnel Construction).

U segmentu tehnologije željezničkih vozila InnoTrans se etablirao kao vodeća međunarodna poslovna i marketinška platforma i mjesto na kojem se susreću globalna ponuda i potražnja putničkog i teretnog prometa.

Jedinstvenost sajma InnoTrans predstavlja široka ponuda tračnih vozila izloženih na vanjskom prostoru sajma koji obuhvaća i 3,5 kilometara tračnica. Paleta eksponata na vanjskom prostoru seže od brzih i motornih vlakova i lokomotiva, preko teretnih vozila i tramvaja, pa sve do kombiniranih željezničko-cestovnih vozila.

U sklopu stručnog sajma održava se i kongres InnoTrans Convention kao međunarodno susretište za donositelje odluka iz gospodarstva, politike i prometa. S vrhunskim međunarodnim stručnjacima i panel raspravama o aktualnim pitanjima i trendovima u mobilnosti kongresni dio sajma omogućuje nove spoznaje i uvid u smjernice kojima će se kretati budućnost.

Mnoštvo noviteta i prilika za nove poslovne kontakte i suradnje čine sajam InnoTrans generatorom razvojnih impulsa za svjetsku željezničku industriju.

Sajam u brojkama

3.062 izlagača iz 61 zemlje
161.157 posjetitelja iz 149 zemalja
200.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu InnoTrans, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu i sajma InnoTrans za Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako želite posjetiti sajam InnoTrans, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.innotrans.de