INTERVITIS INTERFRUCTA

Međunarodni stručni sajam vinogradarstva, enologije i destilerijske tehnologije

Stuttgart, 10. 4. – 12. 4. 2022.

O sajmu

INTERVITIS INTERFRUCTA je međunarodni stručni sajam vinogradarstva, enologije i destilerijske tehnologije na kojem međunarodni izlagači na 50.000 m2 predstavljaju svoje najnovije proizvode i usluge iz cjelokupnog procesnog lanca – od sadnje do prodaje. Time ovaj sajam predstavlja neizostavan poslovno-stručni događaj za sve proizvođače vina, voća, sokova i žestokih pića. Posjetiteljima jedinstvena kombinacija sajma, kongresa i prezentacije strojeva pored prilike za upoznavanje s posljednjim tehnološkim rješenjima i inovacijama također pruža priliku za stručnu razmjenu na praktičnoj razini. Mnogobrojne posebne tematske izložbe i kušaonice nadopunjuju stručni izlagački program. Među izlagačima posebno su atraktivne nagrade za inovacije u području novih tehnoloških rješenja te za unapređenje postojećih tehnologija.

Sajam INTERVITIS INTERFRUCTA održava se svake tri godine u organizaciji sajamske kuće Stuttgart.

Područja izlaganja

Tehnološka rješenja za kultivaciju i žetvu
Tehnološka rješenja za preradu i upravljanje procesima
Tehnološka rješenja za punjenje i pakiranje
Organizacija i komercijalizacija

Detaljan pregled izlagačke ponude možete pronaći ovdje.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma INTERVITIS INTERFRUCTA