ITB BERLIN

Vodeći svjetski stručni sajam turizma

Berlin, 9. 3. – 13. 3. 2022.

O sajmu

Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja na sajmu predstavljaju svoju ponudu.

Svojom jedinstvenom raznolikošću sajam ITB Berlin pokriva kompletan lanac vrijednosti turističke ponude. Kao vodeći svjetski sajam turističke industrije ITB Berlin je vodeća poslovna platforma globalne turističke ponude, pravo mjesto za susret ponude i potražnje.

Globalno sajmište, mjesto za umrežavanje, barometar za trendove, platforma za know-how, think tank, odskočna daska za karijere – sve to i mnogo više je ITB Berlin za stručne posjetitelje i izlagače. Ovdje se susreću glavni donositelji odluka, stručnjaci i kupci iz svih područja turističkog lanca vrijednosti kako bi ostvarili nove poslovne kontakte i ugovorili nove poslove te se informirali o relevantnim temama i aktualnim trendovima u turizmu.

U proteklih gotovo 50 godina sajam ITB se razvio u smjerni sustav globalne turističke industrije koji na tržište lansira nove trendove i ponude.

Unatoč veličini i jedinstvenoj raznovrsnosti ponude, struktura sajma ITB Berlin je pregledna: pored poznatog geografskog rasporeda prema destinacijama, paviljoni su podijeljeni prema segmentima koji odražavaju trenutno najvažnije teme u turizmu. U širokom spektru ponude time se svatko brzo i jednostavno može snaći na sajmu.

Posjetiteljima i izlagačima na raspolaganju je i platforma Virtual Market Place® koja omogućuje pretraživanje izlagača, proizvoda i sudionika networking događanja, stupanje u kontakt s izlagačima te ugovaranje termina na sajmu – sve za optimalnu pripremu posjeta sajmu.

Sajam u brojkama

5 kontinenata
> 185 zemalja
> 170.000 m2 izlagačke površine
> 10.000 izlagača
> 120.000 poslovnih i stručnih posjetitelja
> 50.000 privatnih posjetitelja
7 milijardi eura ugovorenih poslova

ITB Berlin kongres

ITB Berlin kongres je globalno najveći i u svom konceptu jedinstveni stručni kongres turističke industrije koji se etablirao kao centralna platforma za prijenos know-howa u turizmu. Vrhunska predavanja o globalnim trendovima i inovacijama kongres čine putokazom za cjelokupnu turističku industriju.

Prisustvovanje kongresnom dijelu je besplatno uz važeću sajamsku ulaznicu za stručne posjetitelje.

Kongres u brojkama

200 događanja
400 renomiranih predavača i predavanja o inovativnim poslovnim modelima
22.000 posjetitelja na predavanjima, raspravama i radionicama

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu ITB Berlin, rado nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Prijava izlagača moguća je isključivo online. Stranici za prijavu izlagača možete pristupiti pod ovim linkom.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

www.itb-berlin.com