MARINE INTERIORS

Cruise & Ferry Global Expo

Međunarodni stručni sajam za unutarnje opremanje i uređenje putničkih brodova

Hamburg, 6. 9. – 8. 9. 2023.
Zbog pandemije koronavirusa sajam je otkazan i neće se održati u 2021. godini!

O sajmu

Sajam MARINE INTERIORS Cruise & Ferry Global Expo je novi međunarodni stručni sajam namijenjen unutarnjem opremanju i uređenju putničkih brodova, koji će od 2019. godine bienalno provoditi sajamska kuća Hamburg, organizator vodećeg svjetskog sajma pomorske industrije i brodogradnje SMM. Sajam MARINE INTERIORS odraz je potrebe brzo rastućeg tržišnog segmenta kruzera za specijaliziranim poslovno-marketinškim događajem na kojem će se predstavljati globalna ponuda proizvoda i usluga za unutarnje opremanje i uređenje putničkih brodova – od oceanskih i riječnih kruzera do trajekata i tzv megajahti.

Proizvođačima i dobavljačima iz ovog područja sajam će ubuduće pružati priliku da svoje proizvode i usluge te inovacije izravno predstave ključnim ljudima i donositeljima odluka iz vodećih svjetskih agencija za krstarenje te graditeljima brodova i dizajnerima interijera. Izlagači i stručni posjetitelji također će dodatno profitirati od istovremenog održavanja sajma Seatrade Europe, međunarodnog sajma i kongresa kružnih putovanja, zbog čega će se u Hamburgu u ova tri dana okupiti vodeći predstavnici iz svjetske industrije krstarenja.

Područja izlaganja

Dizajn interijera
Unutarnje opremanje i tehnologija
Opremanje hotelsko-ugostiteljskih objekta na brodovima
Brodogradilišta, dobavljači opreme, savjetovanje

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu MARINE INTERIORS, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Sjeverbz Makedoniju stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.marineinteriors-expo.com