MES Expo – Mobility Electronics Suppliers Expo

Međunarodni stručni sajam za dobavljače elektroničkih komponenti za prometnu industriju

9. 11. – 11. 11. 2021. – Virtualno izdanje!

O sajmu

Prometna industrija se nalazi u transformaciji bilo da je riječ o cestovnom, željezničkom ili zračnom prometu, a proces „digitalizacije“ je u punom jeku. Pored individualne mobilnosti ovaj razvoj se posebice odnosi na javni prijevoz putnika i robe, na dostavu unutar posljednjeg kilometra i načelno na oblikovanje rješenja u prometu. Vodeća uloga u stvaranju inovacija pri tome pripada upravo proizvođačima elektroničkih komponenti koji čine temelj za daljnji razvoj i inovacije u ključnim područjima koji će obilježiti mobilnost sutrašnjice poput autonomne vožnje, elektromobilnosti, zajedničke uporabe vozila („shared mobility“) i povezanosti. Tako je primjerice elektromobilnost postala ekonomska, ekološka i sveopća društvena potreba koja će u budućnosti imati veliki gospodarski značaj za stvaranje vrijednosti u industriji.

Sajam MEX Expo, koji je premijerno održan 2019. godine, ovoj industrijskoj grani s fokusom na osobna i gospodarska vozila te željeznički promet nudi zasebnu stručnu B2B platformu za razmjenu informacija i iskustava, promatranje tržište i nadasve za stvaranje i širenje poslovnih kontakata.

Izlagačima i posjetiteljima na raspolaganju je i prateći stručni program sajma koji između ostalog obuhvaća „Dialog Forum“, „Speakers’ Corner“ i „Networking Area“.

Idejni i stručni nositelji sajma su Udruženje njemačke željezničke industrije (VDB – Verband der Bahnindustrie in Deutschland e.V.) i Središnje udruženje elektrotehničke i elektroničke industrije (ZVEI – Zentralverband Elektrotechnik- und Elektroindustrie e.V.).

Glavni segmenti

Tehnologija za osobne automobile
Tehnologija za gospodarska vozila
Tehnologija za željeznički promet

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu MES Expo, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Izlagači

Pogonska tehnologija
Sustavi za energiju i punjenje vozila
Sustavi za vozila
Infotainment, telematika
Tehnologija za unutarnje opremanje
IT, inženjerstvo
Tehnologija za karoseriju i vozno postolje
Infrastruktura za punjenje vozila
Komunikacija
Servis za vozila
Sigurnosni sustavi

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam MES Expo, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u mogućnost naručivanja ulaznica u pretprodaji te pravodobno obavijestili o početku pretprodaje.

Posjetitelji

Proizvođači elektroničkih komponenti
Proizvođači vozila
Javni i privatni prijevoznici
Proizvođači i dobavljači prometne tehnike
Inženjeri, konzultanti
Predstavnici iz politike i javne uprave
Upravna tijela, ministarstva

www.mobility-electronics.de