MOULDING EXPO

Međunarodni stručni sajam za proizvodnju alata, uzoraka i kalupa

Stuttgart, 13. 6. – 16. 6. 2023.

O sajmu

MOULDING EXPO je stručni sajam namijenjen sektoru proizvodnje alata, uzoraka i kalupa koji se održava usred najvećeg tržišta za industrijska dobra i na najsuvremenijem sajamskom prostoru u Europi. Ovaj bienalni sajam prvi put je organiziran 2015. godine. U svom jasno strukturiranom konceptu sajam se obraća proizvođačima alata, uzoraka i kalupa te odgovarajućim korisnicima, primjerice iz automobilske industrije, medicinske tehnike i industrije plastike.

Sajam obuhvaća dva glavna područja izlaganja: klasična proizvodnja alata, uzoraka i kalupa te sustavi i usluge iz područja tehnike prerade plastičnih masa i obrade metala. Na sajmu vodeće tvrtke iz ovih sektora predstavljaju svoj know-how i proizvode – od kalupa za injekcijsko prešanje i tlačni lijev, preko alata za štancanje i deformiranje, pa sve do najnovijih razvojnih postignuća u proizvodnji uzoraka i konstrukciji prototipova ili u postupcima aditivne proizvodnje. MOULDING EXPO u fokusiranom obliku nudi rješenja za materijale: metal, plastika, keramika i kompozitni materijali. Na sajmu su zastupljeni svi renomirani dobavljači i pružatelji usluga iz segmenta proizvodnje alata, uzoraka i kalupa.

Područja izlaganja

Proizvodnja alata, uzoraka i kalupa
Dijelovi i oprema za proizvodnju alata, uzoraka i kalupa
Alatni strojevi, mjerna tehnika i strojevi za posebnu namjenu za proizvodnju alata, uzoraka i kalupa
Softver za proizvodnju alata, uzoraka i kalupa
Postrojenja za aditivnu proizvodnju
Ugovorna proizvodnja i usluge u proizvodnji alata, uzoraka i kalupa
Nakladnici i udruženja

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu MOULDING EXPO, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako ste zainteresirani za posjet sajmu MOULDING EXPO, kontaktirajte nas kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica u pretprodaji.

Web stranica sajma