PHOTOPIA

Multichannel event platforma
za fotografsku industriju

Hamburg, 13. 10. – 16. 10. 2022.

O sajmu

Omogućiti sudjelovanje u fascinaciji i mogućnostima fotografije, snimanja videa i ostalih tehnologija za vizualno snimanje je cilj novog događaja u organizaciji sajamske kuće Hamburg pod nazivom PHOTOPIA čije će se premijerno izdanje održati na jesen 2021. godine. Ovim potpuno novim i inovativnim formatom koji će se odvijati pod geslom „Share your vision“ Sajam Hamburg se posvećuje dinamičnom razvoju na tržištu za fotografiju, video, vizualne tehnologije i vizualnu komunikaciju te u sklopu festivala slika objedinjuje najsuvremeniju tehnologiju i umjetnost.

Koncept ovog događaja obuhvaća tri međusobno povezana dijela: PHOTOPIA Summit na prostoru Sajma Hamburg na kojem će se predstaviti te moći iskusiti novi proizvodi i usluge te na kojem će se također kroz razne formate prezentirati teme budućnosti poput umjetne inteligencije i virtualne i proširene stvarnosti, PHOTOPIA Festival koji će se u sklopu izložaba, radionica i raznih događanja odvijati na području cijeloga grada Hamburga kao i informacijsku i komunikacijsku platformu za ovu industriju pod nazivom PHOTOPIA 365.

Grad Hamburg kao inovativna metropola s bogatom trgovačkom tradicijom koji je već dugo poznat kao središte za vizualne tehnologije i kulturu fotografije pruža idealni okvir za ovaj događaj. Osim toga PHOTOPIA će se održavati paralelno s Reeperbahnfestivalom, najvećim europskim klubskim festivalom koji privlači mlade, urbane ciljne skupine te kongresom NEXT Conference koji kao jedan od najvažnijih događaja za digitalno gospodarstvo okuplja donositelje odluka, idejne predvodnike i kreativce iz cijeloga svijeta.

Kao sudionici ovog događaja očekuju se izlagači iz cjelokupnog spektra tehnologija za vizualno snimanje koji će predstaviti proizvode i usluge za fotografiranje i snimanje videa, obradu, pohranjivanje, prikazivanje i dijeljenje, uključujući softverske i tehnološke tvrtke kao i mnogobrojni startupovi. Posjetitelji su pak svi koji se poslovno ili iz strasti bave fotografiranjem i snimanjem. Pored trgovaca, profesionalnih i hobi fotografa te predstavnika kulture to su također izričito i korisnici pametnih telefona koji svoje uređaje koriste za snimanje, obradu i dijeljenje fotografija i videa.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu PHOTOPIA, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na ovom događaju.

Brošura za izlagače (eng.)

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.photopia-hamburg.com