Pure London

Međunarodni stručni sajam
ready-to-wear mode

London, 17. 7. – 19. 7. 2022.

O sajmu

S preko 17.000 stručnih posjetitelja Pure London je vodeći stručni sajam mode u Velikoj Britaniji koji se dvaput godišnje (u veljači i srpnju) održava u izložbenom centru Olympia London nadaleko poznatog po svojoj jedinstvenoj arhitekturi. Objedinjujući cjelokupan dobavljački lanac u modnoj industriji pod jednim krovom, Pure London je jedini sajam u Velikoj Britaniji koji povezuje ready-to-wear kolekcije i dobavljački sektor u modnoj industriji. Svake godine na sajmu se prezentira preko 1.300 ready-to-wear kolekcija ženske, muške i dječje mode, dok na popratnom sajmu za dobavljački sektor pod nazivom Pure Origin sudjeluje više od 150 izlagača. Ovaj festival mode donosi novitete, inspiracije, inovacije i najnovije trendove u modi za predstojeću sezonu, a etabliranim i mladim modnim kreatorima pruža jedinstvenu prigodu da svoje kolekcije predstave tisućama predstavnika modnih trgovina iz cijeloga svijeta.

Izlagačka ponuda

Ženska moda
Modni dodaci
Premium moda
Generacija Z
Obuća
Održiva i savjesna moda
Nakit

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Pure London, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam Pure London, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

www.purelondon.com