REISEN HAMBURG

Vodeći turistički sajam u sjevernoj Njemačkoj

Hamburg, 9. 2. – 13. 2. 2022.

O sajmu

Sajam REISEN HAMBURG jedan je od četiri paralelna sajma posvećenim putovanjima i slobodnom vremenu u organizaciji Sajma Hamburg te sa 70.000 posjetitelja ujedno najznačajniji turistički sajam u sjevernoj Njemačkoj. Svake godine preko 800 izlagača iz cijeloga svijeta predstavlja se širokoj publici oduševljenoj putovanjima i velike kupovne moći. Već dugi niz godina sajam privlači ljubitelje putovanja koji su u potrazi za novim ciljevima i individualnim oblicima putovanja mimo uhodanih staza.

Pored svakodnevnog i online poslovanja, sajam REISEN HAMBURG na početku sezone izlagačima pruža jedinstvenu priliku za izravni susret s ciljnim skupinama, pridobivanje novih kupaca, pozicioniranje među konkurencijom, jačanje prepoznatljivosti i povećanje broja rezervacija.

Izdašnom marketinškom kampanjom uoči sajma, sajamska kuća Hamburg nastoji privući publiku i ciljne skupine izlagača.

Segmenti

Turističke organizacije
Hoteli
Toplice
Kampovi
Apartmani i kuće za odmor
Nautički turizam
Outdoor
Rekreacijski centri
Turističke agencije
Organizatori putovanja
Prijevoznici
Autohtoni specijaliteti
Ostale turističke ponude
Nakladnici, stručna literatura

Sajam u brojkama

800 izlagača
70.000 posjetitelja
72.000 m2 izlagačke površine

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu REISEN HAMBURG, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

Web stranica sajma