Seatrade Europe

Seatrade_LogoMeđunarodni sajam i kongres kružnih putovanja

Hamburg, 6. 9. – 8. 9. 2023.

O sajmu

S oko 800.000 putnika godišnje i gotovo 200 kruzera, Hamburg je vodeće odredište za krstarenja u Njemačkoj. Time je ova sjevernonjemačka metropola idealna lokacija za održavanje međunarodnog sajma i kongresa za industriju krstarenja. Na ovom iznimno popularnom bienalnom događaju okupljaju se ključni akteri iz svih sektora europske industrije krstarenja. Objedinjujući sajam, vrhunski kongresni program i radionice, ovaj događaj pruža priliku za kvalitetne poslovne kontakte na međunarodnoj razini.

Seatrade Europe nudi vrhunsku poslovnu platformu za industriju krstarenja na morima i rijekama koja izlagačima omogućuje da svoje proizvode, usluge, destinacije i inovacije izravno predstave donositeljima odluka iz ovoga sektora. Ova manifestacija nudi pregršt mogućnosti za poslovno umrežavanje uzduž kompletnog lanca vrijednosti na tržištu kružnih putovanja, što Seatrade Europe čini glavnim mjestom za susret ove industrije.

Segmenti izlaganja

Udruženja
Luke
Opskrbljivači luka za kruzere
Destinacijski menadžment
Dobavljači iz sektora hrane i pića
Hoteli
Zračni prijevoznici
Opremanje i unutarnje uređenje
Informacijske i komunikacijske tehnologije
Opremanje kuhinja
Opremanje marina
Zabavni program na brodovima
Pomorski agenti
Brodograditelji
Turističke organizacije
Organizatori putovanja
Zemaljske usluge

Kongresni program

Kongresni program nudi jedinstvenu prigodu za upoznavanje aktualnih trendova i tema koje pokreću europsku industriju krstarenja. Kao vodeća platforma za raspravu o pitanjima s kojima se susreće uzbudljivo europsko tržište kružnih putovanja, kongresni program je neizostavni dio ovog događaja.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Seatrade Europe, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajmu

Kao zastupnik Sajma Hamburg stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o pretprodaji ulaznica.

www.seatrade-europe.com