Südback

Stručni sajam pekarstva i slastičarstva

Stuttgart, 22. 10. – 25. 10. 2022.

O sajmu

Sajam SÜDBACK spada među najvažnije i najpopularnije stručne sajmove pekarstva i slastičarstva u njemačkom govornom području, koji je posebno usmjeren na male i srednje velike proizvođače. SÜDBACK je idealna platforma za prezentaciju proizvoda i inovacija te za stručno informiranje i usavršavanje u području pekarstva i slastičarstva. Na sajmu sudjeluje gotovo 700 izlagača koji svoje proizvode i usluge predstavljaju na 65.000 četvornih metara izlagačke površine. Ponudu sajma zaokružuje bogati okvirni program, koji uključuje i ogledno pripravljanje pekarskih i slastičarskih proizvoda. Prošlo izdanje sajma posjetilo je više od 37.000 stručnih posjetitelja.

Područja izlaganja

Pekarski strojevi
Pekarska oprema
Peći
Rashladna i klimatizacijska tehnika
Sirovine
Smrznuta hrana
Poboljšivači
Strojevi za pravljenje sladoleda
Opremanje prodajnog prostora
Oprema za slastičarnice
Kava
Ambalaža
Slatkiši
Usluge
Stručne publikacije

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmovima SÜDBACK, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao zastupništvo Sajma Stuttgart za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju stručnim posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam SÜDBACK, kontaktirajte nas kako bismo Vas pravodobno obavijestili o početku pretprodaje ulaznica.

Web stranica sajma SÜDBACK