T4M

Međunarodni stručni sajam medicinske tehnologije

Zbog pandemije koronavirusa sajam se neće održati 2021. godine. Novi termin u 2022. godini bit će objavljen naknadno.

O sajmu

Sajam T4M („Technology for Medicine“) je novi stručni sajam namijenjen području medicinske tehnologije koji je u organizaciji sajamske kuće Stuttgart premijerno održan 2019. godine. Pri organizaciji Sajam Stuttgart usko surađuje s njemačkim i inozemnim poduzećima i udruženjima iz područja medicinske tehnologije. Sajam obuhvaća četiri glavna područja izlaganja: proizvodna tehnologija, proizvodno okruženje, dijelovi i materijali te usluge. Izlagači na sajmu T4M dolaze iz redova proizvođača medicinske tehnologije i proizvođača dijelova za medicinsku tehnologiju te cjelokupne dobavljačke industrije za medicinsku tehnologiju koji će na 20.000 m2 izlagačke površine stručnoj publici predstaviti najnovije proizvode i posljednje inovacije iz ovog sektora.

Područja izlaganja

Dijelovi i materijali
Proizvodna tehnologija
Proizvodno okruženje
Usluge

Detaljan pregled područja izlaganja možete pronaći na web stranici sajma.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu T4M, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart stručnim posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako želite posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas pravodobno obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma T4M