WEINMESSE BERLIN

Sajam vina Berlin

Berlin, 18. 2. – 20. 2. 2022.

O sajmu

WEINmesse berlin je najveći i najuspješniji sajam vina namijenjen širokoj publici u Njemačkoj. Sajam je 1993. godine pokrenula tvrtka Deutsche Wein Marketing GmbH, specijalizirana za promociju vina, a povodom 25. obljetnice sajma 2018. godine organizaciju po prvi put preuzima sajamska kuća Berlin.

U središtu sajma je degustacija odabranih i limitiranih vina iz svih krajeva svijeta koji većinom nisu dostupni u veleprodaji i maloprodaji. Posjetiteljima sajam WEINmesse berlin pruža priliku da se izravno kod proizvođača informiraju o podrijetlu, berbi i posebnostima njihovih vina. Sajam također posjećuju mnogobrojni stručni posjetitelje iz područja trgovine, gastronomije i hotelijerstva.

Dodatnu pogodnost izlagačima nudi i inovativna online informacijska i komunikacijska platforma Sajma Berlin, Virtual Market Place®, na kojoj izlagači tijekom cijele godine mogu predstaviti i po potrebi aktualizirati svoje proizvode.

Između kušanja vina posjetitelji se mogu okrijepiti na štandovima sa raznim delikatesama koje su također sastavni dio izložbenog programa sajma. A nakon kušanja posjetitelji izravno kod izlagača mogu naručiti, odnosno kupiti svoja omiljena vina. Obzirom na izravnu prodaju bez posrednika mnogi izlagači svoje proizvode nude po povoljnijim cijenama.

Sajam u brojkama

270 izlagača
24.000 posjetitelja

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu WEINmesse berlin, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti!

Posjet sajmu

Kao službeno zastupništvo Sajma Berlin za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, posjetiteljima iz ovih zemalja nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji. Za više informacija slobodno nam se obratite!

www.weinmesseberlin.de