Glee

Međunarodni stručni sajam za uređenje vrtova i vanjskog prostora

Birmingham, 28. 6. – 30. 6. 2022.

O sajmu

Sajam Glee (Garden, Leisure, Equipment, Exhibition – vrt, slobodno vrijeme, oprema, izložba), koji se održava već više od 45 godina, je vodeći stručni sajam za uređenje vrtova i vanjskog prostora u Velikoj Britaniji na kojem se predstavljaju najsvježiji i najuzbudljiviji brandovi, impresivni novi proizvodi i trendovi za maloprodajne vrtne centre. Na sajmu svake godine sudjeluje preko 550 izlagača i oko 8.000 stručnih posjetitelja među koje spadaju predstavnici vodećih britanskih vrtnih centara, trgovačkih lanaca, online trgovina kao i neovisni trgovci te dizajneri vrtova i krajobrazni arhitekti. Ovaj poslovni događaj predstavlja savršenu priliku za predstavljanje i lansiranje proizvoda, njegu poslovnih kontakata i stvaranje novih poslovnih veza i pridobivanje novih kupaca. Sajam Glee se održava početkom jeseni i time u idealnom terminu za pripremu sljedeće vrtne sezone te je stoga neizostavan događaj u kalendaru stručnjaka i ljubitelja vrtova u Velikoj Britaniji i šire. Vrijednost tržišta u segmentu uređenja vrtova u Velikoj Britaniji trenutno se procjenjuje na 5,7 milijardi funti (6,3 milijarde eura) te se do 2023. godine očekuje godišnji rast od dva posto.

Izlagačka ponuda

Dom, pokloni i tekstil
Alati
Prehrana i catering
Cvijeće
Krajobrazna arhitektura i uređenje vrtova, dekoriranje
Rješenja za maloprodaju
Njega vrtova
Zabava u vanjskom prostoru

Više informacija o sektorima izlaganja >>>

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Glee, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam Glee, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

www.gleebirmingham.com