Jacket Required

Međunarodni stručni sajam premium muške mode

London, 12. 9. – 14. 9. 2021.

O sajmu

Jacket Required je jedini sajam za premium mušku modu u Velikoj Britaniji. Ovaj sajam, koji je nastao i razvijen u srcu Londona, je sinonim za urbani stil, a posebnu vrijednost pridodaje kreativnosti i autentičnosti te je inspiriranim velikom umješnosti u izradi mode. Sajam se održava zajedno sa sajmom Scoop, međunarodnim stručnim sajmom premium ženske mode, u poznatoj galeriji suvremene umjetnosti Saatchi u istočnom Londonu te predstavlja ekskluzivni događaj koji okuplja modne brendove te postojeće i potencijalne kupce iz Velike Britanije, Irske i 20ak ostalih zemalja. Svake godine sajam posjeti nekoliko tisuća kupaca koji predstavljaju neovisne modne butike, robne kuće, online trgovine i lance trgovina, među kojima su primjerice Asos, John Lewis, The Garbstore, The Priory, Urban Outfitters, Bellrose, Harvey Nichols, Mr Porter, Oi Polloi, Selfridges, House of Fraser itd. Posjetitelji sajma su upravo ona publika koja je potrebna izlagačima za širenje poslovanja jer gotovo 98 posto posjetitelja je zaduženo za poslove nabave. S tako visokokvalitetnom poslovnom publikom sajam Jacket Required je najbolje mjesto za lansiranje novih proizvoda i kolekcija te jačanje vidljivosti Vašeg modnog branda i ostvarenje narudžbi za Vaše najnovije kolekcije u ključnom trenutku sezone nabave. Kao jedini poslovni događaj ove vrste u Velikoj Britaniji koji je specijaliziran na suvremenu mušku modu i streetwear modu, sajam međunarodnim modnim brandovima također služi kao važna i povoljna ulazna točka na modno tržište Ujedinjenog Kraljevstva. Više od ičega u središtu pozornosti sajma Jacket Required stoje ljudi. Ovaj događaj predstavlja mnogo više od pukog plasiranja narudžbi. Iskoriste ovu priliku za umrežavanje, pronalazak novih kupaca i stvaranje poslovnih veza s kupcima i upoznavanje ljudi koji stoje iza modnih brandova.

Izlagačka ponuda

Održiva moda
Suvremena moda
Streetwear moda
Šivanje

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu Jacket Required, kontaktirajte nas kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Posjet sajma

Ako želite posjetiti sajam Jacket Required, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u postupak registracije posjetitelja.

www.jacket-required.com