International Tent World

Međunarodni stručni sajam za šatore

Stuttgart, 29. 11. – 1. 12. 2022.

O sajmu

International Tent World je novi međunarodni stručni sajam namijenjen šatorima koji će se u organizaciji sajamske kuće Stuttgart premijerno održati krajem 2022. godine. Cilj sajma je pružiti ovom sektoru jedinstvenu platformu za predstavljanje raznovrsnih mogućnosti šatora, šatorske opreme i usluga te za ostvarivanje poslovnih kontakata prema potencijalnim kupcima iz raznih područja primjene šatorskih rješenja.

Pri tome u fokusu nisu samo industrijski šatori koji omogućuju veliki skladišni prostor, već primjerice i rješenja koja se brzo mogu adaptirati za razne hitne situacije. Šatori koji se koriste za organizaciju događaja pored odgovarajuće veličine također moraju ispunjavati velik broj sigurnosnih standarda i ujedno ostavljati mogućnost za individualna rješenja. Pri tome ponuda nije ograničena samo na noseće konstrukcije i cerade, već na i podove, kompleksne sustave za grijanje i ventilaciju pa sve do visokokvalitetnog unutarnjeg opremanja, odnosno na kompletna rješenja.

Za sve navedeno sajamska kuća Stuttgart sa sajmom International Tent World pruža optimalni okvir za susret ponude i potražnje u jednom od najvećih europskih tržišta za primjenu šatorskih rješenja.

Izlaganje na sajmu

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vas uputili u sve pojedinosti sudjelovanja na sajmu.

Naručivanje ulaznica

Kao službeno zastupništvo Sajma Stuttgart posjetiteljima nudimo mogućnost narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima.

Ako planirate posjetiti sajam, obratite nam se kako bismo Vas obavijestili o modalitetima narudžbe ulaznica.

Web stranica sajma International Tent World