Sajam Stuttgart

Stuttgart_Logo_2_enSajam Stuttgart posjeduje jednu od najvećih i najsuvremenijih sajamskih infrastruktura u Europi. Višestruko nagrađivana arhitektura novog sajamskog i kongresnog centra, otvorenog 2007. godine, pruža odličnu platformu za održavanje sajmova, kongresa, izložbi, stručnih konferencija i prezentacija. U sklopu sajamskog centra u Stuttgartu godišnje se održava više od 70 manifestacija na kojima ukupno sudjeluje oko 22.300 izlagača i 1,31 milijuna posjetitelja. Izvrsna zračna, cestovna i željeznička povezanost omogućuje brz i jednostavan dolazak na sajam. Jedinstvenost sajamskog centra u Stuttgartu je neposredna blizina zračne luke: od zrakoplova do sajma potrebne su samo tri minute hoda!

Sajamski centar u Stuttgartu obuhvaća devet najsuvremenijih paviljona ukupne površine od 105.200 četvornih metara. Do 2018. predviđen je završetak izgradnje desetog paviljona čime će se izlagački kapacitet povećati na 120.000 četvornih metara. Uz paviljone smješten je ultrasuvremeni Međunarodni kongresni centar Stuttgart ICS s više od dvadeset dvorana različitih veličina (za 20 do 4.900 osoba) ukupnog kapaciteta od 10.000 mjesta.

Tvrtka Fair Services d.o.o. zastupnik je Sajma Stuttgart za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju. Izlagačima i posjetiteljima sajmova na raspolaganju smo kao lokalni kontakt i kompetentna podrška za sva pitanja i informacije o sajamskim priredbama u organizaciji Sajma Stuttgart.