Spielwarenmesse eG

Spielwarenmesse eG, pružatelj usluga na području sajmova i marketinga, 1950. godine u obliku zadruge osnovalo je 46 proizvođača igračaka. Zadruga danas broji oko 200 članova i organizator je sajma Spielwarenmesse®, vodećeg svjetskog sajma za igračke, hobi i slobodno vrijeme, na kojem se svake godine okuplja globalni sektor industrije i trgovine igračaka. Danas je zadruga odgovorna za niz međusektorskih događanja diljem svijeta koji predstavljaju nastavak uspješne priče iz Nürnberga. Raznovrsna ponuda zadruge Spielwarenmesse eG pri tome se oslanja na tri asa: znanje (ToyKnowHow), trendovi (ToyTrends) i kontakti (ToyNetwork).

Više informacija na stranici www.spielwarenmesse-eg.de.

Portfelj sajmova zadruge Spielwarenmesse eG

Insights-X

Insights-X je stručni sajam papirne konfekcije, uredskog i pisaćeg pribora koji je prvi put održan 2015. godine. Svake jeseni u Nürnbergu sajam objedinjuje proizvođače vodećih marki i ponuditelje svih veličina te kupce i specijalizirane trgovce koji na sajmu mogu pronaći opsežnu ponudu proizvoda za ured, školu i hobi.

Više informacija na stranici www.insights-x.com.

Kids India

Sajam Kids India lansiran je 2013. godine i otvara put prema potencijalno najvećem globalnom tržištu za igračke. Sajam se održava svake godine u Mumbaiu u sklopu Bombay Convention & Exhibition Centra.

Više informacija na stranici www.kidsindia.de.

Kids_2016_RGBKids Russia

Sajam Kids Russia održava se svakog ožujka u Moskvi u sklopu Crocus Expo International Exhibition Centra. Sajam organizira zajednička tvrtka zadruge Spielwarenmesse eG i ruskih proizvođača igračaka.

Više informacija na stranici www.kidsrussia.ru.

World of Toys

Program inozemnih sajmova World of Toys by Spielwarenmesse eG proizvođačima igračaka nudi kompletan paket usluga i stručne podrške za nastup na odabranim međunarodnim sajmovima igračaka u sklopu međunarodnih paviljona.

Više informacija na stranici www.world-of-toys.org.