Берлин

Asia Fruit Logistica

Меѓународен стручен саем за трговија со свежо овошје и зеленчук

* Повеќе

IFA

Водечки светски саем за потрошувачка електроника и бела техника

* Повеќе

ITB India

Меѓународен стручен саем за туризам за индискиот пазар

Рок за пријава: 15. 8. 2024 Повеќе

InnoTrans

Водечки светски саем за транспортна технологија

* Повеќе

Smart Country Convention

Стручен саем и конгрес за дигитална администрација и јавни услуги

Рок за пријава: 30. 6. 2024 Повеќе

ITB Asia

Меѓународен стручен саем за туризам за пазарот на Азија и Пацифик

* Повеќе

Belektro

Стручен саем за електротехника и дигитално и техничко опремување на објекти

* Повеќе

Bazaar Berlin

Водечки германски продажен саем за етно производи, традиционални и уметнички производи

* Повеќе

Boat & Fun

Меѓународен саем за наутика и водени спортови

Рок за пријава: 31. 8. 2024 Повеќе

Grüne Woche

Меѓународен саем за прехранбена индустрија и земјоделство

Рок за пријава: 9. 8. 2024 Повеќе

Fruit Logistica

Водечки светски стручен саем за трговија со свежо овошје и зеленчук

Рок за пријава: 31. 7. 2024 Повеќе

ITB Berlin

Водечки светски деловен саем за туризам

Рок за пријава: 1. 7. 2024 (Early Bird); 1. 9. 2024 Повеќе

DMEA

Водечки европски стручен саем за информатички технологии во здравството

* Повеќе

FIBE

Меѓународен саем и конгрес за финансиска технологија

* Повеќе

ITB China

Меѓународен стручен саем за туризам за кинескиот пазар

* Повеќе

CMS Berlin

Меѓународен стручен саем за системи за чистење и хигиена

Рок за пријава: 30. 6. 2025 (Early Bird: 30. 9. 2024) Повеќе

BUS2BUS

Стручен саем за автобуски превоз

* Повеќе

ILA Berlin

Меѓународен саем за авијација и астронаутика

* Повеќе