Хамбург

SMM

Водечки светски саем за поморска индустрија и бродоградба

* Повеќе

Marine Interiors

Меѓународен стручен саем за внатрешно опремување и уредување на патнички бродови

* Повеќе

WindEnergy Hamburg

Водечки светски саем за енергија од ветер

* Повеќе

GET Nord

Стручен саем за електротехника, санитарна опрема, греење и климатизација

* Повеќе

Internorga

Меѓународен саем за хотелиерство и гастрономија

* Повеќе

Seatrade Europe

Меѓународен саем и конгрес за кружни патувања

* Повеќе

Inmex SMM India

Меѓународен стручен саем за поморска индустрија и бродоградба

* Повеќе