Штутгарт

Slow Food

Продажен саем на традиционално произведени прехранбени производи

* Повеќе

Invest

Саем за финансии и инвестиции

* Повеќе

Pflege Plus

Стручен саем за нега и грижа

* Повеќе

GrindingHub

Меѓународен стручен саем за технологија на брусење

* Повеќе

CastForge

Меѓународен стручен саем за леење и ковање со обработка

* Повеќе

AMB

Меѓународен стручен саем за обработка на метали

* Повеќе

hy-fcell

Меѓународен стручен саем и конгрес за водородни и гориви ќелии

* Повеќе

In.Stand

Саем за услуги на одржување и сервисирање во индустријата

* Повеќе

Quantum Effects

Меѓународен саем и конгрес за квантни технологии

* Повеќе

Vision

Водечки светски стручен саем за машински вид

* Повеќе

Interbad

Меѓународен стручен саем за базени, сауни и спа содржини

* Повеќе

Südback

Стручен саем за пекарство и слаткарство

* Повеќе

Süffa

Стручен саем на месната индустрија

* Повеќе

Animal

Саем за домашни миленици

* Повеќе

Familie & Heim

Саем за шопинг и доживување

* Повеќе

Минерали, Фосили, Накит

Продажен саем на накит, минерали и фосили

* Повеќе

Touristik & Caravaning

Најголем саем за туризам во централна Германија

* Повеќе

Veggie & Frei von

Саем за вегетаријанска и веганска исхрана

* Повеќе

CMT

Најголем светски саем за туризам за широка публика

* Повеќе

Medizin

Стручен саем и конгрес за медицина

* Повеќе

TheraPro

Стручен саем и конгрес за терапија, рехабилитација и превенција

* Повеќе

Reisen & Caravaning Hamburg

Водечки саем за туризам во северна Германија

* Повеќе

Didacta

Стручен саем за образование

* Повеќе

GiveADays

Меѓународен стручен саем за промотивни производи и хаптичко огласување

* Повеќе

TecStyle Visions

Водечки европски стручен саем за промотивен текстил и рекламирање

* Повеќе

Wetec

Меѓународен стручен саем за рекламна технологија, дигитален печат, светлечки реклами и дигитално огласување

* Повеќе

Eltefa

Стручен саем за електроника, енергетика, зградарство и индустрија

* Повеќе

Volta-X

Меѓународен стручен саем за енергетски системи

* Повеќе

Moulding Expo

Меѓународен стручен саем за производство на алати, мостри и калапи

* Повеќе

Nortec

Стручен саем за производни технологии

* Повеќе

Gelatissimo

Стручен саем за сладолед

* Повеќе

Intergastra

Стручен саем за угостителство и хотелска индустрија

* Повеќе

R+T

Водечки светски стручен саем за ролетни, врати и заштита од сонце

* Повеќе