За нас

Друштвото Fair Services d.o.o. е официјален застапник на Саемот Берлин (Messe Berlin), Саемот Штутгарт (Messe Stuttgart), саемската куќа Spielwarenmesse eG и Саемот Познан (Групација MTP) за Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Северна Македонија, Албанија и Косово, како и на Саемот Хамбург (Hamburg Messe) за Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Северна Македонија.

Со долгогодишно искуство во соработката со водечките германски и меѓународни саемски друштва, излагачи и посетители на саемите, стоиме на располагање како локален контакт и компетентна поддршка за сите прашања и информации за саемските приредби во организација на Саемот Берлин, Саемот Штутгарт, Саемот Хамбург, саемската куќа Spielwarenmesse eG и Групацијата MTP.

Со задоволство ќе ве советуваме за можностите за индивидуален или групен настап на саемите, како и за можностите за нарачка на влезници во претпродажба по поповолни услови. Обратете нѝ се за индивидуални и комплетни решенија и пакети на услуги за посета и настап на саемите.

 

Fair Services – Ваш FAIR партнер!