O nama

Društvo Fair Services d.o.o. je službeni zastupnik Sajma Berlin (Messe Berlin), Sajma Stuttgart (Messe Stuttgart), sajamske kuće Spielwarenmesse eG i Sajma Poznanj (Grupa MTP) u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i Kosovute Sajma Hamburg (Hamburg Messe) u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.

S dugogodišnjim iskustvom u suradnji s vodećim njemačkim i međunarodnim sajamskim društvima, izlagačima i posjetiteljima sajmova na raspolaganju smo kao lokalni kontakt i kompetentna podrška za sva pitanja i informacije o sajamskim priredbama u organizaciji Sajma Berlin, Sajma Stuttgart, Sajma Hamburg, sajamske kuće Spielwarenmesse eG i Grupe MTP.

Rado ćemo Vas savjetovati o mogućnostima individualnog ili skupnog nastupa na sajmovima te o mogućnostima narudžbe ulaznica u pretprodaji po povoljnijim uvjetima. Obratite nam se za individualna i kompletna rješenja i pakete usluga za posjet i nastup na sajmovima u organizaciji sajamskih kuća Berlin, Stuttgart, Hamburg, Spielwarenmesse eG i Grupe MTP.

 

Fair Services – Vaš FAIR partner!