O sajmu

Okolica glavnoga grada Njemačke je najveće područje za vodene sportove na unutarnjim vodama u Europi. Brojna jezera i rijeke te obližnje Baltičko more raj su za pobornike sportova na vodi, nautičare, ljubitelje prirode i ribolova i sve one koji to žele postati. Stoga je Berlin pravo mjesto za održavanje sajma nautike i vodenih sportova.

Na sajmu BOAT & FUN BERLIN posjetitelji mogu izravno doživjeti fascinaciju vodenih sportova i nautike sa širokom ponudom raznovrsnih malih i srednjih plovila. U ovom segmentu sajam BOAT & FUN BERLIN spada među vodeće sajmove u Europi s najvećim izborom plovila: od motornih čamaca i jahti do jedrilica i jedrenjaka. Tradicionalne jedrilice i motorni čamci smješteni su u paviljonu posvećenom klasičnim plovilima u kojem proizvođači drvenih brodica predstavljaju svoje najljepše modele restauriranih klasičnih plovila. Među izlagačima na sajmu su također zastupljene charter agencije kojima sajam pruža mogućnost izravnog plasmana svojih usluga.

Krajem svakog ljeta se u sklopu marke sajma BOAT & FUN također održava sajam BOAT & FUN INWATER u gradu Werder (Havel) na jezeru Zernsee (oko 40 km od Berlina). Ovdje izlagači mogu prezentirati, a posjetitelji doživjeti plovila u njihovom prirodnom elementu.