O sajmu

Bienalni sajam INTERGASTRA spada među najvažnije međunarodne stručne sajmove u Europi u području ugostiteljstva i hotelijerstva. Na 115.000 četvornih metara izlagačke površine na ovom sajmu sudjeluje gotovo 1.500 izlagača i 100.000 isključivo poslovnih/stručnih posjetitelja. Time je INTERGASTRA najveći i najznačajniji stručni sajam ove vrste u njemačkom govornom području.

Sajam INTERGASTRA pruža jedinstven pregled kompletnog spektra proizvoda i usluga u svim segmentima ugostiteljstva: hotelijerstvo, gastronomija, catering, slastičarstvo i kafići. Hotelijeri, gastronomi, kuhari, voditelji kantina i menzi, djelatnici posluge, sistemski gastronomi te pekari i slastičari na sajmu mogu pronaći vrhunsku ponudu proizvoda i usluga za ugostiteljsku industriju i iz prve ruke upoznati nove trendove i inovacije te iskoristiti jedinstvenu priliku za susret s velikim brojem potencijalnih poslovnih partnera na samo jednom mjestu.

Platformu za prijenos znanja i stručno usavršavanje nudi bogati okvirni program sajma koji obuhvaća predavanja, panel rasprave, natjecanja i prezentacije.

Paralelno uz sajam INTERGASTRA održava se i sajam GELATISSIMO, međunarodni stručni sajam sladoledarstva.