O sajmu

INTERNORGA kao jedan od vodećih europskih sajmova za cjelokupni sektor gastronomije nudi sve što je potrebno za uspješno poslovanje. Poznat kao izvor vizionarskih koncepata sajam je mjesto za susret stručnjaka iz cijeloga svijeta. Pored trendova koje predstavljaju izlagači, inovativna natjecanja, posebne tematske izložbe i vrhunski popratni program odraz su glavnih tema koje trenutno pokreću ovu industriju.

Posvećenost inovacijama, raznolikost izlagačke ponude i sadržajna dubina: ova trijada i konzekventna usmjerenost prema vrhunskoj stručnoj publici čine sajam INTERNORGA pouzdanom marketinškom i poslovnom platformom u gastronomskoj industriji.

Jedinstvena uspješna mješavina velikog broja međunarodnih izlagača, uzbudljivih popratnih događanja i vrhunskog kongresnog programa omogućuju stručnim posjetiteljima da brzo i jednostavnu u kompaktnom i jasno strukturiranom obliku pronađu sve što je potrebno za njihovo poslovanje.

Sajam INTERNORGA je idealna prilika za pripremu poslovne godine, uspostavljanje i održavanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Sve na jednom mjestu u samo pet dana.

 

Segmenti

  • Namirnice i pića
  • Tehnika i oprema za kuhinje
  • Uređenje i opremanje restorana i hotela
  • Digitalne aplikacije
  • Pakiranje i isporuka