O sajmu

Sajam REISEN & CARAVANING Hamburg je najveći turistički sajam u sjevernoj Njemačkoj koji se održava od 1978. godine. Izlagači iz svih krajeva svijeta na sajmu se predstavljaju u pet glavnih segmenata: turistika, karavaning, cikloturizam, krstarenja i gastroturizam. U idealnom terminu na početku sezone sajam izlagačima time pruža savršenu priliku za prezentiranje turističke ponude te za izravni susret s ciljnim skupinama, pridobivanje novih kupaca, pozicioniranje među konkurencijom, jačanje prepoznatljivosti i povećanje broja rezervacija. Sajam svake godine redovito posjećuje više od 100.000 posjetitelja.

 

Caravaning Hamburg

Ovaj segment je namijenjen za predstavljanje kamping destinacija kao i za prezentaciju najnovije ponude na području kampiranja: od šatora preko mobilnih kuća pa sve do luksuznih kampera.

 

Rad Hamburg

Ovaj segment obraća se ljubiteljima aktivnog odmora. U njemu se također predstavljaju odgovarajuće turističke ponude i cikloturistička odredišta. U sklopu segmenta također postoji tematski park posvećen planinarenju.

 

Kreuzfahrtwelt Hamburg

Kao popularna destinacija za kruzere Hamburg ima značajnu ulogu u ovom segmentu turizma. Ova sjevernonjemačka metropola godišnje ugosti preko 200 kruzera. Bilo da je riječ o luksuznim kruzerima ili ekspedicijskim brodovima ili individualnim charter putovanjima, za sve one koji se žele informirati o krstarenju na morima i rijekama, ovaj segment je pravo odredište.

 

Genussreise

U ovom segmentu turističke destinacije se također mogu predstaviti kroz svoju gastronomsku ponudu.