O sajmu

Sajam Touristik & Caravaning je najveći sajam turizma u središnjoj Njemačkoj koji se svake godine održava na prostoru Sajma Leipzig. Sajam izlagačima nudi priliku za susret s potencijalnim novim gostima koji na sajmu žele pronaći svoje sljedeće putovanje ili godišnji odmor. Time ovaj sajam pruža savršenu mogućnost za prezentaciju turističke ponude širokoj i stručnoj publici iz središnje Njemačke kao i prigodu za njegu postojećih i stvaranje novih poslovnih veza te osvajanje novih tržišta i klijenata.

Sajam Touristik & Caravaning je mnogo više od klasičnog sajma turističkih destinacija. Na ovom sajmu posjetitelji mogu doživjeti, okusiti, osjetiti, vidjeti, isprobati, odabrati, pripremiti, planirati i rezervirati svoj godišnji odmor.

Sajam se održava u metropolitanskoj regiji s preko 2,5 milijuna stanovnika i visoke kupovne moći s prosječnim dohotkom po kućanstvu od preko 3.000 eura.

Sajam Touristik & Caravaning se održava od 1990. godine, a 2018. godine organizaciju sajma s novim atraktivnim konceptom je preuzela sajamska kuća Stuttgart, jedan od vodećih europskih i svjetskih organizatora sajamskih priredbi.

 

Područja izlaganja

 

  • Turizam
  • Kamping
  • Cikloturizam i aktivnosti na otvorenom
  • Kulinarska putovanja