O sajmu

Uživati u vegetarijanskim i veganskim namirnicama te zdrava i odgovorna prehrana: sajam VEGGIE & FREI VON predstavlja alternative u prehrani – od bezmesnog užitka do nealergenih namirnica koje ne koriste dodatke. Na ovom sajmu osobe koje se žele svjesno hraniti imaju mogućnosti upoznati zdravu prehranu te načine za uživanje u vegetarijanskoj ili veganskoj hrani. Pored velike količine proizvoda za vegansku i vegetarijansku kuhinju te prehranu sirovom hranom, sajam obuhvaća i područja za aktivno sudjelovanje poput kuhanja ili radionica.

Potpuno izbjegavanje proizvoda životinjskog podrijetla postaje sve popularnije i sve je veći broj onih koji umjesto životinjskih u kuhinji radije koriste biljne sastojke. Ovo izlagačko područje obuhvaća spektar veganske prehrane pa sve do veganske odjeće i veganskog stanovanja.

Osobe pogođene alergijama i intolerancijama ovisne su o proizvodima bez dodataka. U ovom segmentu sajma nalaze se namirnice bez histamina, glutena i laktoze te proizvodi koji olakšavaju svakodnevni život s alergijama ili osjetljivostima na hranu.

Sajam VEGGIE & FREI VON dio je Stuttgartskog jesenskog sajma koji obuhvaća nekoliko sajamskih manifestacija. S više od 100.000 posjetitelja Stuttgartski jesenski sajam je najveća i najuspješnija manifestacija ove vrste u njemačkom govornom području.

 

Područja izlaganja

  • Veganska prehrana
  • Vegetarijanska prehrana
  • Prehrambeni proizvodi bez dodataka