O sajmu

Željeli biste predstaviti Vaše proizvode na međunarodnim tržištima, ali oklijevate zbog nedostatka iskustva u sudjelovanju na međunarodnim sajmovima te zbog organizacijskih troškova ili jezičnih barijera?

S programom World of Toys imate mogućnost jednostavnog predstavljanja Vaših proizvoda na najvažnijim međunarodnim tržištima igračaka. Sajamska kuća Spielwarenmesse eG kroz ovaj program za izlagače iz različitih zemalja organizira sudjelovanje na odabranim sajmovima igračaka u sklopu zajedničkih međunarodnih štandova.

Program World of Toys proizvođačima igračaka i igara nudi kompletan paket za bezbrižan nastup na sajmovima igračaka u inozemstvu. Sajamska kuća Spielwarenmesse eG pri tome preuzima tehničko i organizacijsko provođenje nastupa na sajmu, a sudionicima su također na raspolaganju dodatne marketinške usluge. U ponudi programa su atraktivna nova tržišta poput Indije, azijsko-pacifičke regije ili Sjedinjenih američkih Država.

Nastupom na zajedničkom međunarodnom štandu, koji su individualno prilagođeni lokalnoj kulturi i zahtjevima, na optimalan način možete predstaviti Vaše proizvode te pronaći nove kupce i poslovne partnere.

 

Pregled sajmova

  • Kids India (Mumbai)
  • Toy Fair New York
  • Hong Kong Toys & Games Fair
  • Tokyo Toy Show
  • World of Toys (Taipei, Tajvan)