Berlini

Asia Fruit Logistica

Panairi ndërkombëtar profesional për frutat dhe perimet e freskëta

* Më shumë

IFA

Panairi kryesor tregtar në botë për elektronikën dhe pajisjet elektroshtëpiake të konsumit

* Më shumë

ITB India

Panairi ndërkombëtar i turizmit profesional për tregun indian

Afati i aplikimit: 15. 8. 2024 Më shumë

InnoTrans

Panairi kryesor i tregtisë në botë për teknologjinë e transportit

* Më shumë

Smart Country Convention

Panairi profesional dhe kongresi për administratën digjitale dhe shërbimet publike

Afati i aplikimit: 30. 6. 2024 Më shumë

ITB Asia

Panairi ndërkombëtar profesional i turizmit për tregun e Azisë dhe Pacifikut

* Më shumë

Belektro

Panairi profesional i inxhinierisë elektrike dhe pajisjeve digjitale dhe teknike të objekteve

* Më shumë

Bazaar Berlin

Panairi kryesor tregtar i Gjermanisë për etno-prodhimet, prodhimet tradicionale dhe artistike

* Më shumë

Boat & Fun

Panairi ndërkombëtar i sporteve të ujit dhe nautikës

Afati i aplikimit: 31. 8. 2024 Më shumë

Grüne Woche

Panairi ndërkombëtar i industrisë ushqimore dhe bujqësisë

Afati i aplikimit: 9. 8. 2024 Më shumë

Fruit Logistica

Panairi kryesor tregtar në botë për frutat dhe perimet e freskëta

Afati i aplikimit: 31. 7. 2024 Më shumë

ITB Berlin

Panairi kryesor i biznesit të turizmit në botë

Afati i aplikimit: 1. 9. 2024 Më shumë

FIBE

Panairi ndërkombëtar dhe kongresi i teknologjisë financiare

* Më shumë

DMEA

Panairi kryesor, profesional evropian për teknologjinë e informacionit shëndetësor

* Më shumë

ITB China

Panairi ndërkombëtar i ekspertëve të turizmit për tregun kinez

* Më shumë

CMS Berlin

Panairi ndërkombëtar profesional i sistemeve të pastrimit dhe higjienës

Afati i aplikimit: 30. 6. 2025 (Early Bird: 30. 9. 2024) Më shumë

BUS2BUS

Panairi profesional i transportit me autobus

* Më shumë

ILA Berlin

Panairi ndërkombëtar i aviacionit dhe astronautikës

* Më shumë