Hamburgu

SMM

Panairi kryesor profesional nė botë për industrinë detare dhe industrinë e ndërtimit të anijeve

* Më shumë

Marine Interiors

Panairi ndërkombëtar profesional për mobilimin e brendshëm dhe rregullimin e anijeve të pasagjerëve

* Më shumë

WindEnergy Hamburg

Panairi kryesor i energjisë së erës në botë

* Më shumë

GET Nord

Panairi profesional i inxhinierisë elektrike, pajisjeve sanitare, ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar

* Më shumë

Internorga

Panairi ndërkombëtar i hotelerisë dhe gastronomisë

* Më shumë

Seatrade Europe

Panairi ndërkombëtar dhe kongresi i lundrimit tė tėrthortė

* Më shumë

Inmex SMM India

Panairi ndërkombëtar profesional i industrisë detare dhe ndërtimit të anijeve

* Më shumë