Poznań

Polagra

Panairi ndërkombëtar profesional i industrisë ushqimore dhe pajisjeve për industrinë ushqimore, restorantet dhe industrinë e hotelerisë

* Më shumë

Tour Salon

Panairi i turizmit

Afati i aplikimit: 28. 6. 2024 Më shumë

ITTF

Panairi ndërkombëtar profesional i turizmit

* Më shumë

Budma

Panairi ndërkombëtar profesional i ndërtimit dhe arkitekturës

Afati i aplikimit: 28. 9. 2024 Më shumë

Meble Polska

Panairi ndërkombëtar profesional i mobiljeve

Afati i aplikimit: 30. 9. 2024 Më shumë

Home Decor

Panairi ndërkombëtar profesional për dizajnin e interierit

Afati i aplikimit: 30. 9. 2024 Më shumë

Securex

Panairi ndërkombëtar profesional i industrisë së sigurisë

* Më shumë

SAWO

Panairi ndërkombëtar profesional i sigurisë në punë, mbrojtjes nga zjarri dhe pajisjeve të shpëtimit

* Më shumë