Spielwarenmesse eG

Kids India

Panairi ndërkombëtar profesional i lodrave

* Më shumë

SPIEL Essen

Panairi kryesor botëror i lojërave të tavolinės për një audiencë të gjerë

Afati i aplikimit: 30. 4. 2024 Më shumë

Insights-X

Panairi ndërkombëtar profesional materialet e zyrave dhe aksesorëve shkollorë

Afati i aplikimit: 29. 2. 2024 (Early Bird!) Më shumë

Spielwarenmesse®

Panairi kryesor i biznesit të lodrave në botë

* Më shumë

World of Toys

Programi për pjesëmarrje në panairet ndërkombëtare të lodrave

* Më shumë