Shtutgarti

Slow Food

Panairi i shitjeve të ushqimeve të prodhuara tradicionalisht

* Më shumë

Invest

Panairi për financa dhe investime

* Më shumë

Pflege Plus

Panairi profesional për kujdesin dhe kurimin

* Më shumë

GrindingHub

Panairi ndërkombëtar profesional për teknologjitë abrazive

* Më shumë

CastForge

Panairi ndërkombëtar profesional për derdhjen dhe farkëtimin me përpunim

* Më shumë

AMB

Panairi ndërkombëtar profesional i pėrpunimit të metaleve

* Më shumë

hy-fcell

Panairi ndërkombëtar profesional dhe kongresi mbi hidrogjenin dhe qelizat e karburantit

* Më shumë

In.Stand

Panairi për shërbimet e mirëmbajtjes dhe servisimit në industri

* Më shumë

Quantum Effects

Panairi ndërkombëtar dhe Kongresi mbi teknologjitë kuantike

* Më shumë

Vision

Panairi kryesor profesional në botë për vizionin e makinerive

* Më shumë

Interbad

Panairi ndërkombëtar profesional mbi pishinat, saunat dhe mjediset spa

* Më shumë

Südback

Panairi profesional i furrës së bukës dhe konfeksioneve

* Më shumë

Süffa

Panairi profesional i industrisë së mishit

* Më shumë

Animal

Panairi i kafshëve shtëpiake

* Më shumë

Familie & Heim

Panairi për blerje dhe përvojë

* Më shumë

Minerale, Fosile, Bizhuteri

Panairi i shitjes së bizhuterive, mineraleve dhe fosileve

* Më shumë

Touristik & Caravaning

Panairi më i madh i turizmit në Gjermaninë qendrore

* Më shumë

Veggie & Frei von

Panairi vegjetarian dhe ushqimit vegjetarian

* Më shumë

CMT

Panairi më i madh i turizmit në botë për një audiencë të gjerë

* Më shumë

Medizin

Panairi profesional dhe kongresi i mjekësisë

* Më shumë

TheraPro

Panairi profesional dhe kongresi mbi terapinë, rehabilitimin dhe parandalimin

* Më shumë

Reisen & Caravaning Hamburg

Panairi kryesor turistik në Gjermaninë veriore

* Më shumë

Didacta

Panairi profesional i edukimit

* Më shumë

GiveADays

Panairi ndërkombëtar profesional për produktet promocionale dhe reklamat haptike

* Më shumë

TecStyle Visions

Panairi kryesor progesional i Evropës për tekstilet promocionale dhe promovime

* Më shumë

Wetec

Panairi ndërkombëtar profesional i teknologjisë së reklamave,printimit dixhital, reklamave të ndriçuara dhe reklamave dixhitale

* Më shumë

Eltefa

Panairi profesional i elektronikës, energjisë, ndërtesave dhe industrisë

* Më shumë

Volta-x

Panairi ndërkombëtar profesional për sistemet e energjisë

* Më shumë

Moulding Expo

Panairi ndërkombëtar profesional për prodhimin e mjeteve, mostrave dhe kallupeve

* Më shumë

Nortec

Panair profesional për teknologjitë e prodhimit

* Më shumë

Gelatissimo

Panairi profesional i akulloreve

* Më shumë

Intergastra

Panairi profesional i restoranteve dhe industrisë së hotelerisë

* Më shumë

R+T

Panairi kryesor profesional në botë për grilla, dyer dhe mbrojtje nga dielli

* Më shumë