Panairi i Berlinit

Që nga viti 1822, Panairi i Berlinit ka vepruar si organizator i panaireve dhe kongreseve ndërkombëtare. Vendndodhja unike, konceptet novatore të panairit, veprimtaritë e suksesshme të kongresit dhe një fokus i fortë në tregjet ndërkombëtare së bashku me kompetencën e gjatë, profesionalizmin dhe një karakter të theksuar shërbimi: këto cilësi e bëjnë Panairin e Berlinit një nga kompanitë më të suksesshme dhe më fitimprurëse të panairit në botë.

Panairi i Berlinit ka një infrastrukturë moderne me sipërfaqe ekspozite prej 170.000 m2 në 26 pavione. Lidhjet e shkëlqyera të transportit dhe disponueshmëria e transportit publik dhe afërsia me aeroportet ndërkombëtare dhe 12,000 vende parkimi e bëjnë Panairin e Berlinit një vend jashtëzakonisht tërheqës për mbajtjen e të gjitha llojeve të panaireve. Një veçori e veçantë e Panairit të Berlinit janë edhe tre kilometra hekurudhë brenda zonës së panairit, e cila lejon mbajtjen e panaireve të specializuara në fushën e teknologjisë hekurudhore me prezantimin e mjeteve hekurudhore.

 

Gamë e gjerë e eventeve dhe markave të panairit

Oferta e Panairit të Berlinit përfshin një program shumë të larmishëm panairesh: mbi 100 panaire rajonale, kombëtare dhe ndërkombëtare dhe të ftuarëve në fushën e ushqimit, turizmit, logjistikës, teknologjisë së informacionit në kujdesin shëndetësor dhe elektronikës së konsumit mbahen çdo vit në Panairin e Berlinit, por edhe në rajone të tjera të botës.

Portofoli i panaireve të organizuara nga shtëpia e panaireve të Berlinit përfshin edhe panairet kryesore në botë si Grüne Woche, ITB Berlin, InnoTrans dhe Fruit Logistica.