Rreth nesh

Fair Services d.o.o. është përfaqësuesi zyrtar i Panairit Berlin (Messe Berlin), Panairit Stuttgart (Messe Stuttgart), shtepise së panairit Spielwarenmesse eG dhe Panairit Poznań (Grupi MTP ) në Slloveni, Kroaci, Serbi, Bosnje-Hercegovinë, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Shqipëria dhe Kosova dhe Panairi i Hamburgut (Hamburg Messe) në Kroaci, Serbi, Bosnje-Hercegovinë, Mal të Zi dhe Maqedoni e Veriut.

Me shumë vite përvojë në bashkëpunim me kompanitë kryesore gjermane dhe ndërkombëtare të panaireve, ekspozuesit dhe vizitorët e panaireve jemi në dispozicionin tuaj si kontakt lokal dhe mbështetje kompetente për të gjitha pyetjet dhe informacionet rreth ngjarjeve të panairit të organizuara nga Panairi Berlin, Panairi Stuttgart, Panairi Hamburg, shtepise së panairit Spielwarenmesse eG dhe e grupit MTP.

Me kenaqësi do t’ju këshillojmë për mundësitë e paraqitjes individuale ose në grup në panaire dhe për mundësitë e porositjes së biletave paraprakisht me kushte më të favorshme. Na kontaktoni për zgjidhje individuale dhe të plota dhe paketa shërbimi për vizitat dhe ekspozimin në panaire.