Rreth panairit

Si panairi kryesor tregtar në botë për tregtinë e frutave dhe perimeve të freskëta, FRUIT LOGISTICA është një kanal i drejtpërdrejtë për qasje në tregun global. Nëpërmjet katër segmenteve kryesore (fruta dhe perime të freskëta, makineri dhe zgjidhje teknologjike, zgjidhje logjistike dhe shërbime), panairi mbulon të gjithë zinxhirin e vlerës, nga prodhuesit tek konsumatorët, dhe ofron një pasqyrë të plotë të produkteve, shërbimeve dhe zgjidhjeve për prodhimin dhe tregtimin e frutave dhe perimeve të freskëta. Duke iu drejtuar të gjithë pjesëmarrësve në treg, panairi është një mundësi e shkëlqyer për të bërë kontakte biznesi me grupet më të rëndësishme të piketuara në nivel global.

Në panair paraqiten kompani të të gjitha madhësive që nga të ashtuquajturit lojtarë botërorë përmes kompanive të mesme e deri te fermat e vogla familjare. Ai karakterizohet nga një shkallë jashtëzakonisht e lartë e internaciolitetit të vizitorëve, shumica e të cilëve janë vendimmarrës nga të gjitha kontinentet që përdorin tre ditët e panairit për të hyrë në kontakte të reja dhe për të intensifikuar kontaktet ekzistuese të biznesit me partnerë nga e gjithë bota.