Rreth panairit

Insights-X është një panair profesional ndërkombëtar i materialeve dhe aksesorëve të zyrës dhe shkollës ku udhëheqësit e tregut dhe prodhuesit e të gjitha madhësive takohen me audiencën e biznesit dhe vendimmarrësit nga sektori i tregtisë në afatin e vjeshtës. Si një panair profesional i projektuar për industrinë dhe me industrinë dhe i fokusuar në kontaktet personale, Insights-X ofron mundësi ideale për vendosjen dhe marrjen e porosive. Përveç kësaj, ky panair i specializuar ofron një pasqyrë të shpejtë dhe intensive të ofertës së tregut si dhe dhe trende të reja në fushën e pajisjeve dhe materialeve për zyrën, shkollën dhe hobi.

Për të gjithë prodhuesit e furnizimeve dhe aksesorëve të zyrave dhe shkollave, Insights-X është platforma optimale për paraqitjen e produkteve në një audiencë profesionale të zgjedhur. Panairi bashkon grupe të ndryshme produktesh nga i gjithë sektori, duke bërë të mundur një prezantim gjithëpërfshirës të asortimenteve tė veçanta.

Në kuadër të panairit zhvillohen një sërë eventesh të ndryshme në kuadër të programit shoqërues, i cili u drejtohet në mënyrë të barabartë vizitorëve, ekspozuesve dhe përfaqësuesve të medias.

 

Grupet e produkteve

  • Artikuj shkrimi dhe pajisje
  • Letra dhe vendosja e dokumentacionit
  • Hobet dhe kreativiteti
  • Tavolina shkrimi dhe zyra
  • Çanta dhe aksesorë
  • Artikuj prej letre dhe dhurata