Rreth panairit

POLAGRA është panairi kryesor profesional në Poloni kushtuar produkteve ushqimore dhe pajisjeve për industrinë ushqimore,restorantet dhe industrinë e hotelerisë.

Segmenti FOOD për produktet ushqimore paraqet produktet dhe tendencat më të fundit nga industria ushqimore. Ky segment vizitohet çdo vit nga dhjetëra mijëra vizitorë biznesi nga e gjithë bota që janë në kërkim të furnizuesve të rinj.

FOODTECH është një segment i destinuar për pajisje dhe zgjidhje teknologjike për prodhimin e produkteve ushqimore, ndërsa HORECA paraqit pajisje për industrinë e ushqimit dhe hotelerisë.

Panairi Polagra filloi në vitin 1985 dhe mbahet çdo vit.

Këtu mund të shikohet një pasqyrë e segmenteve të ekspozitës së panairit.