Rreth panairit

Panairi kryesor botëror i lodrave Spielwarenmesse®, mbajtur në fillim të çdo viti në qytetin gjerman të Nurembergut, është vendi ku takohet tregu global i lodrave. Markat e famshme, lodrat e reja, trendet nga kompanitë start-up, klientët nga zinxhirët e mëdhenj të shitjes me pakicë, shitësit e pavarur ma pakicė dhe përfaqësues të shumtë të mediave ndërkombëtare e bëjnë panairin e lodrave Spielwarenmesse® eventin më të rëndësishëm ndërkombëtar për industrinë e lodrave.

Si numri 1 i botës në këtë panair profesional, përfaqësohet një përzgjedhje unike e prodhuesve nga e gjithë bota, duke ofruar një pasqyrë të plotë të ofertës në tregun global të lodrave.

 

Grupet e produkteve

 • Modelimi dhe maketet e hekurudhave
 • Lodra druri, lodra të bëra me materiale natyrore
 • Stili i jetesës dhe prirjet
 • Lodra teknike,edukative, lodra veprimi
 • Lodra elektronike
 • Furnizime shkollore, artikuj shkrimi, dizajn krijues
 • Kukulla, lodra pellushi
 • Sport, argëtim, aktivitete në natyrë
 • Lojëra, libra, mësim dhe eksperimentim
 • Artikuj për foshnjat dhe fëmijët e vegjël
 • Artikuj për festime, karnavale, fishekzjarre
 • Produkte të përziera
 • Shërbime për tregtarët dhe prodhuesit